Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το δυναμικό της εταιρίας μας αποτελείται από τον Εταίρο- Διαχειριστή της Στέργιο Γιαλάογλου, τον Εταίρο- Μέλος Αλέξανδρο Γιαλάογλου και τους συνεργάτες Παπαδόπουλο Νικόλαο, Εφραιμίδη Έρνεστ και Κέλλη Στέργιο.

Την ομάδα συμπληρώνει η υπεύθυνη γραμματείας Λύτρα Σεβαστή και η Αναστασία Γιαλάογλου.

Gialaoglou-Team-Page3
Alexandros-Gialaoglou

Αλέξανδρος Γιαλάογλου

Δικηγόρος

Ο Γιαλάογλου Αλέξανδρος είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης. Εντάχθηκε ως εταίρος - μέλος στην δικηγορική εταιρία «Γιαλάογλου και Συνεργάτες» το 2014, μετά την αποφοίτηση του από την Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις Ποινικού Δικαίου, παράλληλα με άλλες υποθέσεις της εταιρίας στον τομέα του Αστικού Δικαίου, ασκώντας μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία είτε με παραστάσεις στα δικαστήρια είτε με συμβουλευτικό προσανατολισμό.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στον Τομέα Ποινικού Δικαίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με διπλωματική εργασία που επικεντρώθηκε στο ηλεκτρονικό έγκλημα.


Νίκος Παπαδόπουλος

Δικηγόρος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι συνεργάτης της εταιρίας «Γιαλάογλου και Συνεργάτες» από το 2008. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω από το 2016, ενώ παράλληλα τυγχάνει διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις από το 2018. Διαθέτει εμπειρία και εξειδικεύεται σε υποθέσεις Αστικού και Διοικητικού Δικαίου, ασκώντας μάχιμη δικηγορία. Διεκπεραιώνει με επιτυχία μεταφράσεις επίσημων κειμένων καθότι είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Το 2011 απέκτησε επιτυχώς τίτλο μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, απ’ όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής Σχολής το 2006.


Nikos-Papadopoulos
Errikos-Efraimidis

Έρνεστ Εφραιμίδης

Δικηγόρος

Ο Έρνεστ Εφραιμίδης είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης από το 2010, ενώ παράλληλα τυγχάνει συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας «Γιαλάογλου και Συνεργάτες» από το έτος 2011. Μετά το πέρας της πρακτικής του άσκησης, την οποία και πραγματοποίησε στην εταιρία μας, επιδίδεται στην μάχιμη δικηγορία από το 2013 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης το Ποινικό Δίκαιο και παράλληλα με το Αστικό και Διοικητικό Δίκαιο αν οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Διαθέτει επιπλέον, εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Συμβάσεων, Δημοσίων Έργων, Εργατικού και Πειθαρχικού Δικαίου με συμβουλευτική δικηγορία σε φυσικά και νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2010.


Στέργιος Κέλλης

Δικηγόρος

Ο Στέργιος Κέλλης είναι δικηγόρος και μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης από το 2015. Είναι συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας από το 2017 και ειδικεύεται στους τομείς του Εμπορικού και Αστικού Δικαίου σε γνωμοδοτικό επίπεδο και στη δικαστική επίλυση των διαφορών.

Τον Ιανουάριο το 2020 ξεκίνησε να φοιτά στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά και Δίκαιο των επιχειρήσεων» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Καβάλας. Διαθέτει πολύ καλή γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησε το 2015.


Stergios-Kellis
Gialaoglou-Stergios

Στέργιος Γιαλάογλου

Δικηγόρος

Ο Γιαλάογλου Στέργιος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ιδρυτής- Διαχειριστής της εταιρίας Γιαλάογλου και Συνεργάτες. Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1965. Εισήχθη στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1983 απ΄ όπου αποφοίτησε το καλοκαίρι του 1989, αφού ολοκλήρωσε ταυτόχρονα με τις σπουδές του και την στρατιωτική του θητεία.

Έκτοτε εγγράφηκε στην δύναμη του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης του οποίου είναι μέλος ως σήμερα και πραγματοποίησε την άσκηση του δίπλα στον δάσκαλο του, πρώην δικηγόρο και πρώην βουλευτή Ξάνθης, Γεώργιο Παυλακάκη. Εξειδικεύεται σε υποθέσεις Ποινικού και επιλεκτικά Αστικού Δικαίου, έχοντας εκπροσωπήσει πελάτες του σε πολυάριθμες δικαστικές και εξωδικαστικές διαφορές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1989 και διαθέτει ευρεία γνώση και εμπειρία σε νομικά θέματα πάσης φύσεως, καταγράφοντας στο βιογραφικό του μακροχρόνια εμπειρία μάχιμης ποινικής δικηγορίας, ενώ αρθρογραφεί σε εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την Θράκη, αλλά και σε πολλά ζητήματα ευρύτερου κοινωνικού προβληματισμού.


Σεβαστή Λύτρα

Υπεύθυνη Γραμματείας

Η Σεβαστή Λύτρα είναι υπάλληλος της δικηγορικής εταιρίας «Γιαλάογλου και Συνεργάτες» από το 2010 έως σήμερα, ασκώντας καθήκοντα γραμματειακής και λογιστικής υποστήριξης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας.


Sevvasti-Lytra