Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

Ο ιδρυτής της εταιρίας Στέργιος Γιαλάογλου παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας που επηρέαζαν και την νομική επιστήμη, την ευρύτητα των νομικών πεδίων που ανακαλύπτονταν πλέον και τα νέα αντικείμενα που απαιτούσαν άλλους σύγχρονους τρόπους άσκησης της δικηγορίας, διέβλεψε ότι οι απαιτήσεις ενός σύγχρονου δικηγορικού γραφείου δεν μπορούσαν να καλυφθούν από ένα μόνο πρόσωπο, στην λογική του προσωποκεντρικού και τελείως μοναχικού δικηγόρου.

Επιδίωξε εξ αρχής να δημιουργήσει ένα πολυπρόσωπο οργανωμένο γραφείο, εμπλουτίζοντας το σαφώς πιο απαιτητικό νομικό οπλοστάσιο με όποιο καινούργιο εφόδιο παρείχε η πλέον σύγχρονη ψηφιακή οργάνωση στον τομέα των νομικών υπηρεσιών. Έτσι, με προσήλωση στην ανάπτυξη της συμβουλευτικής δικηγορίας, στόχευσε στην εξειδίκευση σε κάθε κλάδο δικαίου για την καλύτερη προετοιμασία των υποθέσεων με όπλο την πληρέστερη επαγγελματική κατάρτιση εκάστου συνεργάτη δικηγόρου.

Το 1994 ξεκίνησε συνεργασία με άλλους δικηγόρους σε μια προσπάθεια κάλυψης περισσοτέρων κλάδων δικαίου της απαιτητικής και πολυδιάστατης πλέον, νομικής επιστήμης, επενδύοντας στην οργάνωση και την μέγιστη και διαρκή βελτίωση των νομικών υπηρεσιών που παρείχε το γραφείο του, που διήρκησε δέκα χρόνια, ώσπου ωρίμασε η ιδέα της ίδρυσης μιας δικηγορικής εταιρίας.

Gialaoglou-Stergios2
Gialaoglou-Family

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το 2008 δημιούργησε την δικηγορική εταιρία ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, επιδιώκοντας συνεργασίες με άλλους συναδέλφους δικηγόρους τόσο στην έδρα της εταιρίας στην Ξάνθη, αλλά και ευρύτερα σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Ο ίδιος επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στο Ποινικό Δίκαιο και παράλληλα σε επιμέρους τομείς του Αστικού Δικαίου σε όλες τις βαθμίδες μέχρι τον Άρειο Πάγο.

Το 2014 εντάχθηκε ως εταίρος- μέλος στην εταιρία ο Αλέξανδρος Γιαλάογλου, ο οποίος στην συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στο Ποινικό Δίκαιο.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ

Οι επαγγελματικοί χώροι – γραφεία και η πλήρης και πλούσια βιβλιοθήκη της αποτελούν έναν ιδανικό επαγγελματικό χώρο έμπνευσης και δημιουργίας που στόχο έχουν την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Εφαρμόζουμε τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης και φορολογικών προτύπων. Στους χώρους μας απαγορεύεται το κάπνισμα και η χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών συσκευών.

Η φιλοσοφία μας είναι, παράλληλα με την ενασχόληση μας με την δικηγορία, να δημιουργήσουμε και μια δεξαμενή προβληματισμού και σκέψης, κυρίως νομικού προσανατολισμού με κοινωνικές επιρροές, σε ποικίλα επίκαιρα ζητήματα, που αποτελούν σημεία αναφοράς και εξέλιξης. Προς τούτο λειτουργούμε Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών με αποφάσεις που εκδόθηκαν επί υποθέσεων που χειρίστηκε η εταιρία μας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην Βόρεια Ελλάδα και στην Αθήνα, ενώ εφ’ όσον οι συνθήκες το επιβάλλουν αναλαμβάνει υποθέσεις στα Πρωτοδικεία και Εφετεία όλης της Ελληνικής Επικράτειας.

Grafeio1